Jouw project, groot of klein? Daarvoor moet je bij MIBO zijn!

Geen werk is ons teveel, van een klein muurtje tot tal van appartement complexen zorgen wij voor de correct uitgevoerde binnenpleisterwerken.

Alle werken worden volgens de regels uitgevoerd. Met respect voor de nodige huidige bijkomende maatregelen inzake de COVID-19-pandemie.

In 2000 (21 jaar gelden) ben ik gestart met MIBO Plafonneerwerken. Na eerst 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in het bedrijf van mijn vader, hebben we dit bedrijf overgenomen, en de nodige naamswijzigingen ingevoerd. Onze pleisterwerken gebeuren machinaal met één van de allernieuwste pleister machines. Voor grotere projecten werken we ook met Silo.

MIBO heeft een onberispelijke reputatie en staat voor kwaliteit.

Ons team van ervaren vakmannen biedt jou een uitgebreide service aan die jij verdient. Wij zorgen ervoor. Jij hoeft je nergens om te bekommeren. Wij voeren jouw werken uit tot in de kleinste details én nemen de planning in handen van a tot z.

Bezoek onze showroom

Maak alvast een vrijblijvende afspraak op mobiel +32475715398 of via mail info@mibo-pietra.be

Steenstrips van hoge kwaliteit

Meest geloofwaardige gereconstureerde natuurstenen ter wereld. Rechtstreekse import Geopietra materialen uit Italië.

Vrijblijvend advies & eigen plaatsingsdienst

1 Aanspreekpunt voor levering en ambachtelijk zetwerk

OM U TE OVERTUIGEN VAN DE KWALITEIT EN UITSTRALING, NODIGEN WIJ U GRAAG UIT IN ONZE SHOWROOM IN DE ANTWERPSE KEMPEN (VLAKBIJ DE NEDERLANDSE GRENS). NEEM HIERVOOR CONTACT MET ONS OP!