Natuursteenstrips

Natuursteenstrips Geopietra kennen een lange geschiedenis. Ze worden al ruim 50 jaar gefabriceerd bij Eldorado Stone in de Verenigde Staten.. Het kan met trots gezegd worden dat ze de meest geloofwaardige gereconstrueerde natuursteenstrips ter wereld zijn.

De Steenstrips Geopietra worden vervaardigd uit 100% natuurlijk materiaal.
Het is een beproefde mix van verpulverde vulkaansteen met Portland cement.

Beschikbare testrapporten van Geopietra tonen aan dat de natuursteenstrips verwerkbaar zijn op bijna iedere ondergrond. De kleuring van de stenen gebeurd nog steeds handmatig wat resulteert in een verbluffend resultaat. Om dit resultaat kracht bij te zetten wordt er op de steenstrips Geopietra een garantie gegeven van maar liefst 50 jaar. Geopietra is in Italië ook gestart met een eigen productie van enkele nieuwe modellen.

 

Contact opnemen

Ruige, karaktervolle natuursteenstrips

Natuursteenstrips zijn ruige, karaktervolle stenen die toepasbaar zijn op talrijke manieren. Er is een steenstrip Geopietra te vinden naar ieders smaak: landelijk, modern en strak of juist heel rustiek en robuust. Deze natuursteenstrips geven uw woning de sfeer en uitstraling die ze verdient.

Zoals we reeds vermeldden zijn er zowel binnen als buiten enorm veel mogelijkheden waarvan we er hier enkele opsommen: bij de openhaard, zwembad- en/of tuinmuur, designmuur in keuken, woonkamer of hal. Of bedenk maar eens voor wat een prachtig resultaat Geopietra steenstrips kunnen zorgen in de badkamer.

Ook een gedeeltelijke of volledige gevelbekleding zorgt voor een uniek resultaat.

Hiervoor wordt er indien gewenst gewerkt met het gevelisolatiesysteem Abitasistema in combinatie met Geopietra steenstrips. Deze natuursteenstrips zijn licht in gewicht, ademend, vorstbestendig, beperkt in dikte en verkrijgbaar in allerlei vormen en kleuren. Geopietra steenstrips zijn een absolute meerwaarde voor uw woning die het natuurlijke uitzicht benadrukken en perfect samengaan met elke omgeving.

Prachtig combineerbaar

Natuursteenstrips zijn ook prachtig combineerbaar met stuc- en/of houtwerk.

Mibo-Pietra ligt aan de basis van de Geopietra naambekendheid in België en Nederland. Wij kunnen alle stijlen aan en zijn trots over elk project. Neem alvast verder een kijkje op onze onze website voor de meest prachtige realisaties en ontdek onder meer de unieke creatie van kasteelmuren.

Om u te overtuigen van de kwaliteit en uitstraling van onze natuursteenstrips, nodigen wij u graag uit in onze showroom in de Antwerpse Kempen (vlakbij de Nederlandse grens).  Neem hiervoor contact met ons op.

 

Zetwerk natuursteenstrips

Natuursteenstrips kunnen op verschillende manieren gezet worden:

  • Met voeg
  • Met minimale voeg zodat de structuur van de stenen goed zichtbaar blijft
  • Koud op elkaar
  • Of een overvolle voeg voor een verouderde look

Wij voeren uit wat u verkiest.

Niet alleen de steenkeuze is belangrijk. Ook het professionele zetwerk van Natuursteenstrips vormt een essentiële factor in de uitstraling van uw project. We spreken hier van echt puur ambachtswerk dat u in het volste vertrouwen in de ervaren handen van Mibo-Pietra kan overlaten.

Breng gerust een bezoekje aan de binnen- en buitenshowroom om inspiratie op te doen. Zaakvoerder Michel brengt met graagte zijn passie voor de steenstrips Geopietra bij u over onder de geneugten van een kopje koffie of thee.

Mibo-Pietra met steenstrips Geopietra, sterk in alle stijlen en werk.
Slechts 1 aanspreekpunt voor verkoop, levering en plaatsing: Michel Boeckx met 30 jaar ervaring in de bouwsector waarvan 14 jaar dagdagelijks met Geopietra. Zo kan u zelf vaststellen dat Mibo-Pietra de beste keuze is voor uw project dankzij ervaring, kunde, passie en overtuiging

Contact opnemen

Om u te overtuigen van de kwaliteit en uitstraling van onze natuursteenstrips, nodigen wij u graag uit in onze showroom in de Antwerpse Kempen (Vlakbij de Nederlandse grens). Neem hiervoor contact met ons op!