In de jaren zeventig startte Johnny Boeckx met de Meerse plafonneringswerken. In 2000 nam zijn zoon Michel het bedrijf over en werd Mibo geboren. Tijdens een vakantie in Oostenrijk in 2008 raakte Michel gefascineerd door werkzaamheden die in het hotel bezig waren. Hij maakte kennis met de steenstrips van Geopietra, legde de eerste contacten en zo werd de fascinatie een passie.

Michel genoot in Italië waar moederbedrijf Geopietra gevestigd is, de nodige opleidingen zodat hij in België en Nederland mee aan de wieg stond van de succesvolle introductie van Geopietra. De naam Mibo werd gewijzigd naar Mibo-Pietra. Mibo is de afkorting van zaakvoerder Michel Boeckx, Pietra is Italiaans voor steen.

Door de jaren heen is de zaak stilletjes aan uitgegroeid tot een vaste waarde. Michel plaatst dagdagelijks met veel kennis van zaken steenstrips van Geopietra voor elk project.

We kunnen nu , na vele succesvol uitgevoerde projecten, steunen op een jarenlange ervaring en vakkennis i.v.m het plaatsen van alle Geopietra steenstrips op alle soorten wanden, plafonds en op ondergrond van isolatie, het abitasistema systeem genoemd.

Het zal U niet verwonderen dat Michel met veel passie aan elk project, groot of klein, werkt om tot een prachtig resultaat te komen waar elke eigenaar trots op kan zijn.

Naast Michel maakt ook echtgenote Diane deel uit van Mibo-Pietra.  Zij verzorgt mee de administratie en staat ook in voor de P.R via Sociale Media.