Natuursteenstrips Geopietra zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen met portlandcement én worden door en door gekleurd met oxide materialen. Ze zijn op zo goed als iedere ondergrond – ook isolatie – te verwerken. Iedere natuursteen wordt handmatig gekleurd. De verschillende vormen en kleuren ontstaan door een uniek manueel proces waardoor de steen de natuurlijke echtheid uitstraalt.

Er zijn een 40-tal verschillende modellen die te verkrijgen zijn in 3 tot 7 kleuren. Ze worden verlijmd met Geocoll en gevoegd met Geobi dat verkrijgbaar is in 6 kleuren. Naargelang de steenkeuze kunt u kiezen voor plaatsing met voeg of koud op elkaar gezet.

Natuursteenstrips
Baksteenstrips

Baksteen modellen Geopietra met oude look. Wenst u een baksteen muur in strips die het uitzicht heeft van er reeds 100 jaar te staan? Dit is iets wat Mibo u kan bieden. Ook voor gewelfplafonds in baksteenstrips. Het is één van onze troeven. Meerdere steenmodellen beschikbaar!

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Mix van Blumone, Tocé en Cascata

Kan koud op elkaar geplaatst worden of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Blumone

Al vele jaren een favoriete steenstrip met langwerpige vormen die koud op elkaar gezet worden of met voeg.  Verkrijgbaar in 5 kleuren.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Toce

Deze steenstsrip kenmerkt zich door langwerpige rechtlijnige stenen en geeft hierdoor een decoratieve strakke uitstraling.  Wordt ook gemakkelijk in combinatie genomen met de Stino.  Te gebruiken koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar, ook op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Cascata

Dit zijn stoere brokken die koud op elkaar geplaatst kunnen worden of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Mix van Stino en Tocé

Kan koud op elkaar geplaatst worden of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie. Deze mix is een creatie van Michel en kunt u ook aanschouwen in onze showroom

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Stino

Deze steenstrip geeft het gevoel van pure natuursteen.  Een rechtlijnige steenstrip die het zicht geeft van een handbekapte steenstrip te zijn.  Wordt vaak gecombineerd met de Toce steenstrip. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Scaglia

Scaglia is een strak paneel dat niet gevoegd wordt.  In meerdere kleuren beschikbaar.  Zowel voor binnen als buiten en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Alpe

Een prachtige samenstelling van meerdere soorten.  Deze kunnen koud op elkaar geplaatst worden of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Maniero

Rechte steenstrip waarin grote en kleine stenen elkaar afwisselen.  Te plaatsen koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie. 

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Moderno

Deze steenstrip is een mengeling van 2 steensoorten zijnde model Blumone en model Toce. Deze kan koud op elkaar of met voeg geplaatst worden. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Botticino

Deze hebben meer ronde vormen en een mooie verdeling van formaten. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Turano

Ruwe karaktervolle steenstrips.  Te plaatsen koud op elkaar of met voeg.  Met een zeer groffe voeg realiseert u de sfeer van Zuid Europa.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Valdostano

De look van oude italiaanse muren door de langwerpige en grote stenen afgewisseld in een mooi verband.  Plaatsing koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie. 

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Graffio

Combinatie van grote en kleine stenen met grillige vormen verkrijgbaar in 1 kleurensamenstelling. Toepasbaar binnen en buiten en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Moniga

Prachtige steensoort die zich kenmerkt door markante, grillige vormen. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Bergamo

Een steen met rechte vormen en strakke lijnen. Deze kunnen koud op elkaar als met voeg geplaatst worden. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Picedo

Nieuwe langgerekte steenstrip.  Te plaatsen koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Anfo

De Anfo steenstrips zijn rechthoekige stenen die variëren in dikte van 3 tot 5 cm. Ze zijn verkrijgbaar in één exclusieve kleur van grijs met hier en daar een roestkleur. Een unieke steen voor een strakke uitstraling.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Vallese

Een beleving van kleine bekapte natuurstenen die in verband worden geplaatst. Zo krijgt u een sfeervolle authentieke uitstraling.  Leverbaar in 4 verschillende kleuren.  Toepasbaar binnen en buiten en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Cimone

Uniek en nieuw in het assortiment. Deze steenstrips hebben een middeleeuws karakter en zijn geïnspireerd op de Abruzzen, beroemde heuvels in Toscane. Deze steenstrips kenmerken zich door de zachte kleuren in een mix van bijzonder grote steenstrips.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Versilia

Steenstrip met grovere structuur die opgebouwd is met verschillende vormen. Deze steenstrip is in 1 kleur verkrijgbaar. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Devero

Nieuwe steen in het assortiment met verschillende formarten die verkrijgbaar is in 1 gemengde kleur. Zeer geschikt voor moderne projecten dankzij de lijnen.Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Sesia

Een mooi gebalanceerde mix van grote en kleine stenen, geplaatst koud op elkaar zonder voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Nago

Het advies is om deze steenstrips koud te plaatsen, zonder voeg. Om kleine ruimtes op te vullen wordt Geofit gebruikt. Dit zijn kleine opvulstukjes die u in de open ruimtes van de muur plaatst.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Contadino

Mooie robuuste steenstrip met Italiaanse uitstraling. Als accent tref je hier en daar een baksteen aan. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie. 

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Borgo

Deze steenstrips hebben rechthoekige en vierkante vormen. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie. Verkrijgbaar in 1 kleursamenstelling.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Alberese

Unieke steenstrip die geïnspireerd is op de authentieke Toscaanse stijl.  Toepasbaar koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Briano

Nieuw in het assortiment met zowel grote al kleine stenen. Verkrijgbaar in 1 natuurlijke kleurstelling.  Te plaatsen koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Montepanel

Een paneel dat niet gevoegd word.  Voor binnen en buiten geschikt en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Toscano

Deze heeft zijn naam niet gestolen. Mooie steenstrip op een mediterane sfeer te creëren. Tussen de Toscaanse stenen zitten baksteenstrips voor een traditionele buitenlandse muur Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Creativo

Een nieuwe steenstrip in het assortiment dat verkrijgbaar is in 2 formaten.  Zowel normaal als een XL formaat.  Deze kunnen gemixt worden. Zij kenmerken zich door de mediterrane uitstraling en aangename vlakke structuur.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Cassaga

Uniek en nieuw in het assortiment Geopietra. Deze steenstrips kenmerken zich door grote robuuste vormen. Gebaseerd op bouwwerken van eeuwenoude plaatsen in Italië. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Conero

Deze steenstrip is een uitzondering in het kleurassortiment en kenmerkt zich in een mooi mat diepe witte kleur.  Te plaatsen koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Camuna

Veelzijdige steenstrip met verschillende vormen en wisselend patroon. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie. 

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Chianti

Nieuwe prachtige aanwinst in het assortiment. Verkrijgbaar in 1 kleurcombinatie van donkere en lichte stenen. Deze exclusieve geopietra steenstrips zijn toepasbaar binnen en buiten en op isolatie en geven een echte eyecatcher aan uw project.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Vesio

Langgerekte rechtlijnige steenstrip.  Te plaatsen koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Maso

Combinatie van grote en kleine stenen met grillige vormen verkrijgbaar in 1 kleurensamenstelling. Toepasbaar binnen en buiten en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Virle

Nieuw in het assortiment met ronde en vierkante vormen voor een rustieke uitstraling. Verkrijgbaar in 1 kleur. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Valeggio

Nieuw in het assortiment die een zeer mooie combinatie geeft met hout. In 1 kleurmengeling verkrijgbaar. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Antico

Nieuw in het assortiment. Ruw van karakter door de unieke grootte van deze steenstrips maar vrijwel glad geworden door het slijten in de tijd voor een rustige uitstraling. Bijzonder bij deze zijn dat de hoekstukken los staan van het totaal en met andere steensoorten kunnen gecombineerd worden voor een robuuste touch. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Arcadio

Strakke steenstrip te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie. Verkrijgbaar in 1 kleur.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Morenico

Een steen die zeer veelzijdig toepasbaar is. Natuurlijke ronde vormen worden afgewisseld door rechte brokken verkrijgbaar in 1 specifieke kleur. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Iseo

Nieuw in het assortiment met ronde vrije vormen voor een authentieke Zuid-Europese muur in 1 kleursamenstelling. Te plaatsen koud op elkaar en met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Garda

Steenstrip voor een Italiaanse bouwstijl te creeëren maar die beperkter is in dikte 3-5 cm. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie. Verkrijgbaar in 1 kleur.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Burago

Een steenstrip nieuw in het assortiment die zich vooral kenmerkt door de grote stenen voor een robuuste uitstraling. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Rivarolo

Nieuw in het assortiment die gemaakt is volgens het Geopietra plus principe..met bijgeleverde opvulsteenstjes. Te plaatsen koud op elkaar. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Collinare

Steenstrip met zowel ronde als rechthoekige vormen voor een typische Italiaanse sfeer te creeëren. Met een brede grove voeg verkrijgt u de typische verouderde look. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie. Verkrijgbaar in 1 kleur. Verkrijgbaar in 1 kleursamenstelling.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Liguria

Nieuw in het assortiment die in 1 speciale kleurstelling te verkrijgen is. Bij voorkeur wordt deze koud op elkaar geplaatst, zonder voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Ono Degno

Dit is een unieke samenstelling die gecreërt is met de modellen Turano, Camuna, Castata, Botticino, Gardena en Vallese van lichtgrijs tot donkergrijs in 1 kleur samenstelling. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en met isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Morsonne

Nieuw model dat zich kenmerkt door de mediterrane uitstraling.  Verkrijgbaar in 2 kleuren.  Plaatsing koud op elkaar of met voeg.  Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Badia

Karaktervolle steenstrip die veel in Oostenrijk gebruikt word.  Kan koud op elkaar geplaatst worden of met voeg. Binnen en buiten toepasbaar en op isolatie.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Appenico

Nieuw in het assortiment.  Grote steenstrips.  Geopietra slaagt erin om de authentieke stenen in replica te leveren.  Niet van echt te onderscheiden.  Geopietra is daarbij op zoek gegaan naar oude natuurstenen van authentieke Italiaanse huizen.  Hiermee zijn zij toonaangevend in de wereld.

Natuursteenstrips
GeopietraⓇ Cantonale

Grote hoekstenen strips te combineren met verschillende steensoorten voor een robuuste eeuwenoude look.

Om u te overtuigen van de kwaliteit en uitstraling, nodigen wij u graag uit in onze showroom in de Antwerpse Kempen (vlakbij de Nederlandse grens). Neem hiervoor contact met ons op!