Eigen plaatsingsdienst

Een prachtig product als de natuursteenstrips van Geopietra dienen met de meeste zorg geplaatst te worden.

In samenspraak met U creeërt, levert en plaatst Mibo-Pietra een artistiek werk waar U uw leven lang van kunt genieten want het zetten van Geopietra is puur ambachtswerk dat U met het volste vertrouwen kan overlaten aan Mibo-Pietra. Zoek niet verder. Bij ons vindt U en krijgt U wat u wilt.

Ambachtelijk zetwerk

Om tot een mooi eindresultaat te komen is niet enkel de steenkeuze belangrijk maar ook het zetwerk. Hierin hebben wij reeds 13 jaar ervaring en de nodige opleidingen gevolgd.  Zaakvoerder Michel werkt dagelijks met passie voor Geopietra en wil van ieder project een meesterstuk maken, groot of klein.

Reeds 30 jaar heeft hij ervaring in de bouwsector, zodat hij u steeds met professioneel advies kan bijstaan.

Plaatsingsmateriaal
Gaas Georette en pluggen

Het gaas van Geopietra is speciaal ontwikkeld om ondergronden te voorzien van meer stevigheid.  Dit is belangrijk voor de draagkracht, het gewicht van de geopietra steenstrips die tegen de muur bevestigd worden.

Plaatsingsmateriaal
Voegzak

De voegzak met het voegstokje zijn onmisbare gereedschappen voor de afwerking van de muur met Geobi van Geopietra

Plaatsingsmateriaal
Kleurpigment

Wanneer men opteert voor een muur zonder voeg spreken we van koud op elkaar Het is dan sterk aan te raden, afhankelijk van de kleur steen of mix van kleuren om te werken met kleurpigment van Geopietra.

Plaatsingsmateriaal
Hydrofuge

Een behandeling ter bescherming van de muur is geen noodzaak maar wordt aangeraden wanneer de muur is de buurt staat van een bosrijke omgeving of wanneer schaduw veel aanwezig is.

Plaatsingsmateriaal
Geofit

Ook wel Geopietra plus genoemd, is een belangrijk item in het assortiment. Deze zijn kleine passtukjes zodat het koud op elkaar plaatsen beter tot zijn recht komt.

Plaatsingsmateriaal
Geobi

Is een voegmateriaal met korrel dat wordt ingebracht met een spuitzak. De voeg wordt uitgekrabt. Deze is leverbaar in 6 kleuren.

Plaatsingsmateriaal
Geocoll

Is de lijm die speciaal ontwikkeld is om de Geopietra steenstrips te verlijmen. De lijm bevat bijzonder bindmiddelen wat de stabiliteit, hechtsterkte en verwerkingskwalitieten bevorderd.

Plaatsingsmateriaal
Verlichting

Ook voor verlichtingsarmaturen in de geopietrawand zit u op het juiste adres. Het is bijna niet mogelijk om zomaar eender welke spot op of in de muur te plaatsen. Daarom heeft Geopietra een aangepast aanbod : Striker

Plaatsingsmateriaal
Afdekkers

Afdekstenen

Om u te overtuigen van de kwaliteit en uitstraling, nodigen wij u graag uit in onze showroom in de Antwerpse Kempen (vlakbij de Nederlandse grens). Neem hiervoor contact met ons op!