Onze realisaties

Het zetwerk van de steenstrips is nog een PURE AMBACHT die u in volle vertrouwen aan de vakkundigheid van Mibo-Pietra kunt toewijzen.

Ook voor het isolatiesyteem kunt u bij ons terecht.

MUROGEOPIETRA

Geopietra in combinatie met het EPS gevelisolatiesysteem komt de brandwerendheid ten goede en draagt bij aan de thermische traagheid.
Hierdoor blijft het gebouw langer koel in de zomermaanden.

Met Geopietra steenstrips blijft de wand ademen. De natuurlijke bestandsdelen (vulkaansteen en cement) en de optimale luchtdoorlatendheid zorgen voor een goede woongezondheid.

Aan de hand van experimenten is het perfecte evenwicht op warmte-isolatie vastgesteld. De wandbekleding van Geopietra elimeneert plotselinge tempetratuursschommelingen.

Tijdens een doorgevoerd vuurexperiment in Oostenrijk werden met Geopietra beklede EPS-isolatieplaten gedurende een half uur blootgesteld aan een vuur van 900 graden zonder structurele schade te hebben opgelopen

De muur ademt, blijft droog en garandeert een natuurlijke doorstroom.

Namelijk voor het eventueel aanwezige condenswater

Geopietra is kleurvast ,vorst- en hittebestendig en luchtdoorlatend!

Steenstrips Geopietra op ROB TV

 

Realisatie met Moniga en Cantonale hoekstenen

Deze charmante woning is het bewijs dat natuursteenstrips een doorsneewoning kunnen veranderen in een authentieke karaktervolle woning. De Cantonale hoekstenen geven de woning een robuuste maar toch verfijnde afwerking.

Lees meer

Realisatie met PMR mix

Voor een klant uit de interieursector mochten we onze creativiteit weer helemaal tonen met een mix van steenstrips. Kom deze mix ook aanschouwen in onze showroom. Zelfs op een plaats ver weg van vele ogen heeft dit dakterras het nodige aanzien verworven. fotografie: Lizeth Ligtvoet Fotografie

Lees meer

Realisatie van een Landgoedvilla met Blumone

Zoals u kan zien kunnen wij Mibo-Pietra, als bescheiden bouwfirma perfect grote werken aan. Dit landgoed hebben we van nok tot vloertree, van tuinmuur tot schouw, afgewerkt met de prachtige steenstrips van Geopietra. Hier is gekozen voor model in Blumone in meerdere kleuren. Het werk is in verschillende fasen gebeurd wat aan de grandeur van het totale werk geen afbreuk doet. Door de grote raampartijen heeft Mibo-Pietra met de Geopietra steenstrips binnen buiten gebracht en omgekeerd. Alles aan dit gebouw straalt uniformiteit uit.

Lees meer

Realisatie moderne villa met Moderno

Deze eigenaars lieten hun prachtige moderne villa ontwerpen door LAB32 architecten en zij begrepen heel goed hoe je modern met een grote vleug traditioneel steenwerk combineert. Het buitengevoel reflecteren naar binnen toe met Geopietra steenstrips zodat de landschapstuin perfect aansluit bij het fantastische open gebouw.

Lees meer

Murogeopietra

Mibo-Pietra werkt met het Abitasistema systeem. Steenstrips Geopietra op isolatiesysteem Strikolith. Hier een mooi project in opbouw

Lees meer

Realisaitie Blumone in mix 4 kleuren

Als de samenwerking tussen eigenaars, architecten en bouwheren tot in de puntjes verloopt krijg je een fantastische woning als deze die tot in het kleinste detail aan alle eisen van onze moderne en ecologische samenleving voldoet.

Lees meer

Realisatie met Graffio

Dit is wat we een moderne parel noemen met ecologische aspecten. Bij deze strakke kubistische woning werd het stucwerk gecombineerd met steenstrips Geopietra. Als klap op de vuurpijl werden deze ook in harmonie doorgetrokken in de tuin.

Lees meer

Realisatie met nieuw model Picedo

Graag stellen wij u dit prachtige unieke project voor gerealiseerd met de Picedo steenstrip van Geopietra. Het is een vrij nieuw model waar wij met trots dit referentieproject hebben bekleed. Voor een zuiderse charmante uitstraling aan uw woning gebruik je de pure aantrekkingskracht van deze steenstrip met zijn langgerekte vormen en gebrokkelde structuur.

Lees meer

Realisatie van een prachtige villa met Blumone

Hier tonen we in alle bescheidenheid deze prachtige villa waar Mibo-Pietra in samenwerking met aannemer en architect de totale gevelbekleding heeft gerealiseerd met steenstrips Geopietra op isolatiesysteem Strikolith. Door deze goede keuze kreeg de villa een eigentijds maar tevens landelijk uitzicht zodat ze helemaal één werd met de meer dan 10000m2 grote kavel en de nabije omgeving. Het is duidelijk dat ook Nederland overstag gaat voor Geopietra en Mibo-Pietra, het Steengoede duo. architect : Hertroijs architecten Aannemer: Ron van Roosmalen

Lees meer

Realisatie kubistische villa met Turano

Het samengaan van stucwerk en steenstrips Geopietra op isolatiesysteem Strikolith zijn een lust voor het oog in de hedendaagse bouwwereld.

Lees meer

Realisatie inkomhal met Alpe

De prachtige combinatie van warme houttinten en de authentieke textuur van Geopietra natuursteenstrips zorgen voor een tijdloze charme in deze adembenemende inkomhal.

Lees meer

Realisatie met mix van Stino en Toce

In onze lage landen kunnen we niet rekenen op stabiel droog weer. Dan is deze binnenzwembadruimte met prachtige steenstrips muur de oplossing die het beste van alle weersomstandigheden verenigt.

Lees meer

Realisatie met Blumone

Modern en strak in een traditioneel jasje. De accentmuren van deze kubistische villa zijn bekleed met prachtige steenstrips waardoor het geheel een natuurlijke rustgevende uitstraling heeft gekregen.

Lees meer

Realisatie met mix van Stino en Tocé

Een moderne look met een charmant zuiders temperament. Deze kubistische villa heeft het allemaal. Er werd voor de accentmuur en terrasruimte geopteerd voor natuursteenstrips die voor een wervelende break zorgen.

Lees meer

Realisatie met Natuursteenstrips Rocks Ibiza

Een grote tuin vraagt om rust- en breekpunten. Dit is nog een werk ‘in progressie. Tuinmuren en lage muurtjes die de beweging in de tuin symboliseren.

Lees meer

Realisatie zwembadmuur met Alpe

Door de hoge kwaliteit van Geopietra zijn de steenstrips ook uitstekend geschikt als bekleding in vochtige plaatsen zoals deze accentmuur bij het binnenzwembad.

Lees meer

Realisatie bij luxe WZC met Scaglia

We kijken graag samen met u terug op dit totaalconcept van 2012 in West-Vlaanderen waar wij als klein bedrijf uit de Antwerpse Kempen met recht en rede trots op zijn. Niet alleen omdat wij, Mibo-Pietra, het vertrouwen kregen om deze opdracht van levering en plaatsing tot een prachtig einde te brengen. Maar ook dat we met deze talrijke bijgaande foto’s kunnen aantonen dat de opdrachtgevers voor dit (luxe) Woonzorgcentrum gelijk hadden om te kiezen voor de kwalitatieve steenstrips van Geopietra. Van buitengevels naar inkomhal, van trapzaal naar ontmoetings- en ontspanningsruimte, ziet ons kwalitatieve werk er nog steeds als nieuw uit. Niet voor niets dat Geopietra een garantie geeft van 50 jaar op de materialen. Deze zijn kleurvast, vorst- en hittebestendig. Steenstrip Geopietra, model Scaglia geplaatst op isolatie...minerale wol lamellen vanwege de brandveiligheid. Binnen en/of buiten, groot of klein....met Geopietra kan Mibo-Pietra ieder bouwwerk aan. #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #geopietra #luxe #project #design #woonzorgcentrum #gevelbekleding #wandbekleding #natuursteen #stenenmuren #inspiratie #interieur #interior #exterieur #exterior #gevel #facade #luxury #ambachtswerk

Lees meer

Realisatie aanbouw met Tocé

Met dit hedendaagse project kan u zelf vaststellen dat de aanbouw bekleedt met steenstrips in alle facetten uitstekend samengaat met een traditioneel gebouw zonder afbreuk te doen aan de stijl en omgeving.

Lees meer

Realisatie met unieke mix

Huisje, tuintje, boompje, bootje... Het gevoel in het hart van de mensen langs de waterkant op deze unieke locatie in het Nederlandse Goes. En daar zorgen we dan graag mee voor,... vraag het maar aan de klant aan de overkant die enthousiast “Hey Michel “ riep toen we dit prachtige tuinpaviljoen afwerkten met steenstrips Geopietra. 2 tevreden klanten op een paar meter van elkaar. Daarvoor doen we het. Hier is een unieke mix gemaakt van de modellen Blumone, Toce en Cascata. Ontwerp: architect Co Herrebout

Lees meer

Realisatie binnen en buiten met Moderno

Kubistische villa waarbij hout en steenstrips elkaar afwisselen op de 2 etages van de woning en de hele stijl naar binnen wordt doorgetrokken.

Lees meer

Realisatie kasteelmuren met Maniero, Alpe en Botticino

Wat een uniek project. Prachtige creatie van kasteelmuren met steenstrips Geopietra. Deze is tot stand gekomen door een mix van meerdere modellen. Botticino, Maniero en Alpe. Mibo-pietra is trots om aan zo een uitzonderlijk project te mogen gewerkt te hebben. Let op de authentieke details die verwerkt zijn… schietgaten, hangend toilet…

Lees meer

Realisatie met Valdostano

Dat stijlen heel uiteenlopend kunnen zijn en toch voor een prachtig geheel kunnen zorgen laten we zien met deze woning.? De doorlopende muren die tot boven reiken zorgen voor een mooie samenhang.

Lees meer

Realisatie met Toce

Bij een moderne villa hoort een bijzondere afwerking. En natuurlijk kunnen wij als Mibo-Pietra onze klant daarin het best bijstaan met de unieke steenstrips van Geopietra. Uw keuze en onze vakkennis, de perfecte samenwerking voor een prachtig resultaat met levenslange tevredenheid. Hier hebben we in navolging van de gevels ook de tuinmuur gerealiseerd met steenstrips.

Lees meer

Realisatie accentmuren met Blumone

Laat je woning uitspringen in de omgeving door het gebruik van verscheidene materialen. Hier is het stucwerk gecombineerd met steenstrips Geopietra en werden nog prachtige houten details toegevoegd.

Lees meer

Realisatie met Botticino

Samen met de stukadoor hebben we mee mogen delen in het verwezenlijken van zo een prachtige luxe villa. Deze steenstrips doen het gebouw alle eer aan en zorgen voor die extra toets waardoor de villa een echte eyecatcher is geworden van de wijde omgeving.

Lees meer

Realisatie muur van buiten naar binnen met Bergamo

Architecturale éénheid waarbij woning en tuin prachtig in elkaar overlopen door de scheidingsmuur die in één lijn is doorgetrokken naar binnen. De barbecue staat al klaar, de bar binnen volgt nog…

Lees meer

Realisatie met Cimone

Met de koude dagen in het vooruitzicht wil iedereen er warmpjes bijzitten. Deze prachtige schouw straalt warmte en gezelligheid uit dankzij de mooie steenstrips

Lees meer

Realisatie muur van buiten naar binnen met Botticino

We hebben al enkele malen aangegeven dat dat je door de veelzijdigheid van Geopietra….buiten naar binnen kan brengen en omgekeerd wat hier heel letterlijk door een knap staaltje architectuur wordt benadrukt. Ook de binnenhaard kreeg dezelfde bekleding met steenstrips model Botticino mee.

Lees meer

Realisatie met Baksteenstrips

Voor nieuwbouw of renovatie en met isolatiesysteem. Ook in de baksteenstrips kunt u bij ons een keuze maken.

Lees meer

Realisatie met Moderno

Hebt u oog voor strak en modern maar houdt U tegelijk ook van het zuiderse je’n foutisme van oneffen vormen en afgemeten lijnen? Dan kan U hier een combinatie zien van dit alles. Deze kubistische villa is afgewerkt met stucwerk en houtbekleding in een exclusief contrast met steenstrips Geopietra. Een woning met een opvallend karakter en een twist.

Lees meer

Realisatie vakantiewoning met Blumone

Mibo-Pietra was heel trots dat ze 5j geleden aan dit project in Vielsalm mochten meewerken. De gevels van deze vakantiewoning hebben we volledig bekleedt met de steenstrips Geopietra. En is er geen mooiere reclame dan deze waarbij we kunnen zeggen dat de steenstrips er nog uitzien als vandaag geplaatst en dat de prachtige kleur nog even sprekend gelijkt op de nieuwe. En wat even sprekend is, Geopietra geeft maar liefst 50j op de kleurgarantie.

Lees meer

Realisatie met Cascata

Een bijzonder gebouwd huis verdient een gouden randje. Dat randje, daar heeft Mibo-Pietra voor gezorgd met het perfecte zetwerk van de steenstrips Geopietra zoals u op bijgaande foto’s kan opmerken. Een job die we graag naar tevredenheid uitvoeren.

Lees meer

Wandbekleding met Borgo

Als je hoge eisen stelt aan je muurbekleding dan kies je steenstrips Geopietra. Door de eigenschappen ervan geniet je levenslang van kwaliteit en schoonheid.

Lees meer

Realisatie met Botticino

Dat (natuur-)steenstrips uw woning een volledige andere look kunnen geven dan de vertrouwde baksteen spreekt vele bouwers/verbouwers aan. Hier ziet u hoe de steenstripgevels van deze villa fantastisch ogen in combinatie met stucwerk geplaatst op isolatiesysteem.

Lees meer

Realisatie met Devero

Van nok tot vloer…steenstrips van Geopietra kunnen overal. Bij de schouw zowel aan de binnen- als buitenzijde van deze tuinkamer kan je dit zelfs letterlijk nemen.

Lees meer

Realisatie met Versilia

Om de woning een warme en gezellige aanblik te geven zomer en winter is er gekozen om de buitenhaard te bekleden met steenstrips Geopietra.

Lees meer

Realisatie accentmuren in mix Toce en Blumone

Niet zomaar de zoveelste moderne woning in de rij deze kubistische villa. Het stucwerk in de gevelbekleding werd heel natuurlijk gecombineerd met steenstrips Geopietra wat deze villa een exclusieve uitstraling geeft. Modellen Blumone en Toce zijn hier gebruikt in een mix van kleuren. Zaakvoerder Michel Boeckx is een expert in het maken van de juiste mix om u de beste realisatie te bieden.

Lees meer

Realisatie binnen- en buiten accentmuren met Moniga

Deze fantastische mooie woning met zijn prachtige open ruimtes leende zich perfect voor het plaatsen van steenstrips Geopietra. De binnen- en buitenschouw kregen een mooie meerwaarde. Door de industriële trap is de accentmuur binnen de eyecatcher van het huis geworden. De totale look werd helemaal afgemaakt door ook buiten een accentmuur te bekleden met steenstrips.

Lees meer

Realisatie met Turano

Wie voor nieuwbouw kiest heeft alle troeven zelf in handen. Slim bouwen met de juiste keuze aan materialen is voor vele eigenaars een vereiste. Wij zijn dan ook heel blij als klanten de keuze maken voor Geopietra met diverse structuren en vormen en in vele kleuren

Lees meer

Realisatie gevels van prachtig huisje met Botticino in kleurenmix

Één van de projecten waar we als Mibo-Pietra enorm trots op zijn is dit mooie huis in Terhole. Als klein bedrijf complimenten krijgen tijdens de werkzaamheden van bijna een heel dorp streelt je ijdelheid en doet je andermaal beseffen dat je goed bezig bent. De woning rijst als het ware boven de horizon uit en laat fier zijn gevelbekleding van Geopietra steenstrips zien. Het is momenteel nog een “work in progress” maar mag al in alle bescheidenheid gezien worden.

Lees meer

Realisatie met Alpe

Een weerkerend fenomeen…muren die doorgetrokken worden van buiten naar binnen. Ook de tuinkamer kreeg éénzelfde accentmuur mee. De eerste foto’s zijn geplaatst koud op elkaar, de anderen na afwerking met voeg.

Lees meer

Realisatie met Moniga

Deze scheidingswand vormt een perfecte break tussen woonkamer en keuken waarin de boekennis afgewerkt met prachtige Geocovers ervoor zorgt dat dit project weer enorm geslaagd is.

Lees meer

Realisatie van tuinmuren met Toce

Deze tuinmuren geven echt het zuiderse gevoel waardoor je elke dag de warmte van buiten mee binnen brengt, zelfs tijdens de koudste winterdagen is één look op deze muren genoeg om je te doen dromen van zon,zee,strand…en daar moet je geen reis voor boeken.

Lees meer

Realisatie met Moderno

Je tuin is vaak een oase waar je tot rust wil komen ver van alle pottenkijkers vandaan. Dan is een mooie tuinmuur geen overbodige luxe en om het helemaal af te maken is ook de buitenhaard een must met de steenstrips Geopietra.

Lees meer

Realisatie met Bricks

Dit mooie afdakje heeft flair en stijl dankzij de Geopietra Bricks.

Lees meer

Realisatie buitenschouwen met mix van Stino en Toce

Vaak krijgen schouwen weinig aandacht. Toch geeft het een gebouw de allure die het verdient en krijgt het nog meer die bijzondere uitstraling. Door deze exclusieve villa op beide schouwen te voorzien van een prachtige mix steenstrips Geopietra wordt het hele plaatje compleet en uniek.

Lees meer

Realisatie in de Ardennen met Bergamo op isolatiesysteem

Deze villa gaat zo mooi op in de omgeving dat we het een toonbeeld kunnen en mogen noemen van pure Ardeense eigenheid. Steenstrips Geopietra op isolatiesysteem Strikolith.

Lees meer

Realisatie met Cascata

Dit prachtige huis in onze eigenste Belgenlandje zou evengoed in Toscane kunnen staan. Je kan de zuiderse sferen zo opsnuiven dankzij de volledige typische mediteraanse Geopietra gevelbekleding. Milo-Pietra is er ook hier weer perfect in geslaagd om de Italiaanse look een thuis te geven.

Lees meer

Realisatie tuinmuren met Tocé

Voor elke muur en elke wand bestaat er een steenstrip Geopietra.

Lees meer

Realisatie binnenhaard met Turano

Een nieuwbouwwoning met een eyecatcher van formaat. Deze schouw met de steenstrips van Geopietra geven de woonruimte klasse en stijl.

Lees meer

Realisatie haard met natuursteen kwartsiet

De aankleding van je haard met natuursteen is een warme aanrader. Het geeft sfeer en past bij ieder interieur. Hier is gekozen voor oranje kwartsiet.

Lees meer

Realisatie Rietenkapvilla met Botticino

De tijd dat huizen met rieten daken uit de tijd en klassiek aanvoelden hebben we hiermee voorgoed de kop ingedrukt. Deze Rietenkapvilla met de prachtige landschapstuin heeft stijlvolle gevels gekregen met steenstrips Geopietra. Modern touch.

Lees meer

Realisatie moderne Villa binnen en buiten met Blumone

Het begint bij een prachtig idee in je hoofd. Dan werken 2 samenwerkende architecten je idee tot in de puntjes uit en dan zoeken zij de juiste mensen met het beste materiaal om mee samen te werken. Een prachtige villa waar Geopietra zowel binnen en buiten werd gebruikt en een geweldig geheel vormt. Daverveld Ontwerpers / Arceau Ontwerpers

Lees meer

Realisatie met Blumone

Mooie aan het water gelegen villa in het Nederlandse Goes. Of je nu in het koude noorden woont of in het warme zuiden, de kwaliteitsvolle Geopietra steenstrips geven elke woning, modern of traditioneel, een prachtige zuiderse uitstraling. Hier heeft de eigenaar opdracht gegeven aan Mibo-Pietra om een tuinmuur en schoorsteen te bekleden met Geopietra steenstrips, model Blumone. #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #Geopietra #tuinmuur #schoorsteen #accentmuur #natuursteenstrips #project #villa #exterieur #exclusief #gevelbekleding #buiten #ambachtswerk

Lees meer

Realisatie met Montepanel

Het is ons gegeven dat we een bedrijf zijn met drukke bezigheden. We kunnen dan ook uit vele projecten kiezen om u warm te maken voor Geopietra en uiteraard Mibo-Pietra. Hier brengen we een prachtig renovatieproject waarbij we deze stijlvolle villa hebben aangepakt waardoor ze nog jarenlang bestand blijft tegen de guurste weersomstandigheden en een eigentijdse look meekreeg. Geopietra steenstrips matchen perfect met stucwerk.

Lees meer

Realisatie haard met natuursteenstrips Rocks

Perfect afgewerkt tot in de voeg of sober en heel natuurlijk ongevoegd. Op bijgevoegde foto’s laten we u zien dat allebei kan. Het is slechts een kwestie van wat u verkiest….

Lees meer

Realisatie binnen- en buitenhaard met Moderno

Met veel trots tonen we u de binnen- en buitenhaard aan een Rietenkapvilla. Haarden zijn vaak het centrale middelpunt in een woonkamer, tuinkamer of terras.

Lees meer

Gevelrenovatie met Scaglia op isolatie

Dit huis heeft een nieuwe look gekregen dankzij Mibo-Pietra en de prachtige steenstrips van Geopietra. Alle gevels kregen een volledige make-over door de mooie Scaglia steenstrips aan te brengen op het isolatiesyseem Strikolith

Lees meer

Realisatie Toce in combinatie bij baksteenstrips

Bijzondere maar prachtige combinatie van klassieke baksteen met steenstrips Geopietra.

Lees meer

Realisatie tuinmuur met Scaglia

Om je tuin toch een beetje af te schermen van het zwembad maar het contact en de sfeer niet uit het oog te verliezen zijn tuinmuurtjes een ideale oplossing. Ze moeten niet hoog zijn maar toch voor een zichtbaar breekpunt zorgen. Deze tuinmuur langs beide kanten bekleed met Geopietra steenstrips geeft de scheiding tussen tuin en zwembad toch stijl en karakter.

Lees meer

Realisatie renovatie gevels met Tocé

Al vele jaren wordt het uitzicht van een woning steeds belangrijker. Hier werden de gevels van het huis bekleedt met steenstrips Geopietra om zo een echte focal point te worden.

Lees meer

Realisatie architectenwoning met Scaglia

Zeg nooit muur tegen een mooie gevel en nooit stenen tegen de prachtige steenstrips van Geopietra. Deze landelijke steenstrips matchen perfect met stucwerk. Voor een duurzame en perfecte uitstraling van deze architectenwoning is de keuze gevallen op de strakke panelen Scaglia.

Lees meer

Realisatie met Moderno

Veel hadden we niet nodig om warmteaccenten te brengen aan deze moderne villa. Een schouw en gevelmuur met Geopietra steenstrips zijn voldoende om eenheid te vormen met het hout en stucwerk.

Lees meer

Realisatie tuinkamer met Moniga

We zeiden al dat Mibo-Pietra buiten binnen kan brengen en omgekeerd. Om deze waarheid kracht bij te zetten willen we u meenemen in deze tuinkamer. We staan u graag met raad en daad bij.

Lees meer

Realisatie livingmuur met Botticino

Een innovatieve steenstrip van Geopietra geeft deze accentmuur het perfecte gevoel bij de houten plafond.

Lees meer

Realisatie met Scaglia

Deze luxe woning verdient een prachige garage. Modern en robuust met een sterke uitstraling die doorloopt in de gevels door een mix van hout- stucwerk en steenstrips Geopietra te gebruiken. Een mooi noemenswaardig staaltje architecturaal ambachtelijk werk gerealiseerd door Mibo-Pietra.

Lees meer

Realisatie van buitenschouw met Toce

Dit is wat wij van Mibo-Pietra “Het importeren van de warme zuiderse sfeer”noemen. Mediterraanste sfeer en warme gloed met steenstrips Geopietra.

Lees meer

Realisatie van buitenhaard en buitenmuur met Blumone

Modern en minimalistisch, sober.. Deze villa is het allemaal. En toch...met steenstrips Geopietra en het knappe werk van Mibo-Pietra krijgt deze mooie strakke woning een zuiderse, warme en vooral exclusieve look met de schouwbekleding, buitenhaard en muur met type Blumone. Mibo-Pietra met steenstrips Geopietra,sterk in alle stijlen en werk

Lees meer

Realisatie met Toce voor zuiderse accentmuur

Meestal verassen wij onze klanten met een post over hun prachtige project maar deze indrukwekkende foto’s komen van een heel tevreden klant die het zetwerk van Mibo-Pietra even in de bloemetjes wildde zetten. Dus met veel dank gunnen wij jullie een kijk in deze mix van strak en landelijk waarbij dit samen een zonnig modern ogend geheel vormt voor deze villa . Tevreden klanten met een hart voor Mib-Pietra en steenstrips Geopietra. Het maakt ons werk nog mooier.

Lees meer

Realisatie met Camuna

Een hal is een centrale maar vaak vergeten plaats in huis. We mogen er dus best meer aandacht aan besteden. Daarom dit mooie voorbeeld waar Geopietra steenstrips de traphal sieren en er zo voor een prachtige focal point zorgen en een warme aanblik vanaf het moment dat u binnenstapt.

Lees meer

Realisatie in meubelzaak met Graffio

Blikvanger van deze Kempische meubelzaak is de inkomhal met steenstrips Geopietra die een leidraad is naar het perfecte interieur.

Lees meer

Realisatie livingmuur met Moniga

Wie zegt dat een stenenmuur in de woning koud en kil aanvoelt heeft het bij de aanblik van deze muur helemaal mis. Het warme karakter van de zuiders aanvoelende Geopietra steenstrips geven deze woonkamer een echte wauw. Het bezorgt de ruimte een speels karakter door de niet afgewerkte look.

Lees meer

Realisatie exclusieve schouw met Blumone

Velen zijn er ondertussen van overtuigd dat Milo-Pietra een combinatie van kennis en ervaring kan omzetten in een verrassende look voor elke woning zowel binnen als buiten. Door het gebruik van Geopietra steenstrips op de bijzondere schouw kreeg deze villa een wel heel exclusieve touch.

Lees meer

Realisatie met Baksteenstrips

Een muur waar je binnen in huis niet op uitgekeken raakt? Dan zit je uiteraard goed met Geopietra baksteenstrips. Hier ging de klant voor een wel heel klassieke authentieke look met de uitgesmeerde voegen.

Lees meer

Realisatie binnenhaard met Cascata

Een schouw als gedeeltelijke scheidingswand tussen 2 plaatsen. Deze straalt nu op 2 manieren warmte en sfeer uit. U hebt een idee…;Mibo-Pietra zorgt voor de realisatie.

Lees meer

Realisatie met Blumone

Schitterend landgoed/villa in Lierop waar wij de gevelafwerking hebben mogen afwerken met steenstrips Geopietra, model Blumone. Langwerpige populaire steenstrip die veelzijdig toepasbaar is, beschikbaar in meerdere kleuren. Alles is geplaatst op isolatiesysteem Strikolith. Een echte eyecatcher is deze stijlvolle villa.

Lees meer

Bijzondere realisatie van Blumone in 4 kleuren mix

Je hebt bijzonder...en je hebt heel bijzonder... Maar als je als klein bedrijf mee mag werken aan wat wij een prachtig groots project noemen zoals dit, dan voelen we ons trots, heel trots. Dus met veel tromgeroffel en bravoure willen we deze exclusieve villa voorstellen waar Mibo-Pietra de gevels en tuinmuren mocht bekleden met Geopietra steenstrips. Het geeft de villa de grandeur die ze verdient met stijlvolle klasse.

Lees meer

Realisatie met Moderno

Zeer populair blijft de gevelafwerking van stucwerk en hout te combineren met steenstrips Geopietra. Het moderne, strakke design krijgt een natuurlijke tint met de steenstrips. Ook de tuinkamer hier is een prachtig statement van functionaliteit in een prachtig ontwerp. Het buitengevoel krijgt hier helemaal vrij spel door de glazen wanden die volledig weggeschoven kunnen worden en de openhaard bekleedt met steenstrips

Lees meer

Realisatie met natuursteenstrips Rocks Ibiza

Deze scheidingsmuur bekleedt met natuursteenstrips Ibiza Rocks laat je tuinmuur helemaal tot leven komen.

Lees meer

Realisatie met Bergamo

Niet alleen als scheidingsmuur maar ook als gezellige tuinbank waar een plantje op kan… zo veelzijdig kunnen Geopietra steenstrips zijn.

Lees meer

Mix met Blumone,Tocé en Cascata

De gelijkvloerse gevels van deze vakantiewoning kregen een prachtige look die helemaal blend met de Ardeense omgeving.

Lees meer

Realisatie met Scaglia op isolatie

Wanneer je echt iets anders wil dan een gewone gevelsteen, je huis een extra isolatiebescherming wil geven en laten opvallen tussen alle andere “hedendaagse” gebouwen dan kies je voor de meest moderne en praktische oplossing die er is: steenstrips Geopietra op isolatiesysteem Strikolith.

Lees meer

Realisatie met Cascata

Het fijne en mooie aan werken met verschillende materialen is dat een woning er helemaal anders gaat uitzien dan iedereen verwacht. Het is niet alleen knap om te zien hoe geopietra deze villa de juiste sfeer geeft maar ook volledig ecologisch de juiste toon zet. Perfect geïsoleerd en helemaal passend in de omgeving. Steenstrips Geopietra zijn altijd mooi in combinatie met stucwerk.

Lees meer

Realisatie binnenhaard met Montepanel

Sfeervolle binnenhaard met wandbekleding Geopietra steenstrips.

Lees meer

Realisatie binnenmuur met Moniga

Dit gedeelte in het huis accentueert de mooie industriële trap met de zuiderse warme look van Geopietra steenstrips. Een match made in heaven met Milo-Pietra.

Lees meer

Realisatie rond voordeur met Natuursteenstrips

Ze zeggen dat je maar één kans hebt op een eerste indruk. Met zo’n prachtige muur aan je voordeur krijg je 1000,en kansen….dankzij het knappe zetwerk van Mibo-Pietra kan je levenslang genieten van alle eerste, tweede, derde,…indrukken die iedereen je zal geven. Wil je ook zo een mooie muur aan je voordeur?

Lees meer

Realisatie haard met Bergamo

Openhaarden zijn vaak het centrale middelpunt in een woonkamer. Het hele interieur wordt zo geplaatst dat het zodat het binnenleven zich errond kan afspelen. Daarom willen wij heel graag met deze prachtige haard uw inspiratiebron zijn. Een prachtig project waarbij de haard ook als scheidingsmuur dient tussen keuken en woonkamer.

Lees meer

Realisatie met Botticino

Prachtige gevelbekleding met steenstrips Geopietra die opvalt tussen de vaak grijze massa van moderne woningen.

Lees meer

Realisatie van accentmuren buiten met Botticino

Accentmuren zijn heel mooi en bijzonder als je ze op een knappe en eigenzinnige manier kan laten blenden in en rond de woning en met steenstrips Geopietra is dat geen vraag maar een vanzelfsprekendheid.

Lees meer

Realisatie met Scaglia

Bij deze moderne gestucte woning werd een accentmuur bekleedt met steenstrips Geopietra zodat een eyecatcher en breekpunt gecreeërd werd.

Lees meer

Gevelrenovatie met Toce in 2 kleuren mix

Bij bijgevoegde foto’s zie je het stappenplan wat Milo-Pietra met Geopietra allemaal kan. De eigenaar zorgde reeds voor de nieuwe ramen en Milo-Pietra voor raamdorpels. Hiervoor kan je ook perfect de Geocovers van Geopietra gebruiken om mooi te combineren met de steenstrips. En uiteraard ook voor het grote werk tekenden wij present. Een oude maar nog steeds oerdegelijke muur is omgetoverd tot een prachtige gevel. Het is een mooi samengaan van baksteenstrips met Geopietra geworden die het hele huis heeft omgetoverd tot een prachtig landelijk karaktervol huis. Wij hoeven niet te breken om voor u een totaalrenovatie van de gevel te realiseren.

Lees meer

Renovatie realisatie met baksteenstrips op isolatie

Een eigenaar met bijzondere wensen. Hij wilde de originele look van de woning terug in ere herstellen tot in alle details. Voor de gevelrenovatie zijn er baksteenstrips gekozen op isolatiesysteem Strikolith.

Lees meer

Realisatie met Bricks Cassale

Het is nu zo dat we met een baksteen in de maag zijn geboren. En een degelijke baksteen is gewoon mooi. Geopietra steenstrips en een perfecte uitvoering door Mibo-Pietra.

Lees meer

Realisatie met Toce in mix van kleuren

Dit mooie project in Brasschaat kreeg van ons, Mibo-Pietra, een moderne eigentijdse aankleding met de prachtige steenstrips van Geopietra. Model Toce in een mix van meerdere kleuren

Lees meer

Realisatie met Cascata

Bij de volgende foto’s kan je zien dat we de buitenbeleving ook helemaal naar binnen kunnen brengen. De steenstrips van Geopietra die eerder prachtig zijn geplaatst aan het zwembad zijn herkenbaar doorgetrokken in een andere kleur in de prachtige woonkamermuur en schouw. Een stukje vakkennis dat bewijst dat Geopietra enorm veelzijdig is.

Lees meer

Realisatie villa met Moderno

Je kunt zomers als dit jaar jammer genoeg niet in je koffer laden en volgend jaar weer uitpakken maar bij deze villa koos de eigenaar heel slim voor Geopietra steenstrips. Het prachtige zetwerk dat gecombineerd is met stucwerk zorgen voor een heerlijk zomers gevoel het hele jaar door.

Lees meer

Realisatie haard met Toce

Nu dit is wat je multifunctionaliteit noemt. Aan de ene kant heb je de openhaard, aan de andere kant de moderne trap waarbij de schouw als buffer dient. En Geopietra als fantastische sfeermaker hierbij.

Lees meer

Realisatie met Contadino

Robuuste steenstrip met mooie baksteenaccenten die de villa een exclusieve touch geven.

Lees meer

Realisatie met Toce

Steenstrips Geopietra maken van deze moderne woning een eyecatcher van formaat in combinatie met stucwerk

Lees meer

Realisatie haard met Alpe

Kleine werken kunnen een grote impact hebben op je hele interieur. Deze schouwbekleding met steenstrips Geopietra zorgen voor warmte en gezelligheid.

Lees meer

Realisatie met Toce

Creëer gezelligheid met steenstrips Geopietra. Zelfs de mooie poes des huizes kijkt vol bewondering naar de prachtige muren. #mibopietra #showrrom #zetwerk #steenstrips #interior #inspiratie #binnenmuur #ambachtswerk

Lees meer

Realisatie met Botticino

Moderne stijl met een grote vleug klassiek warm gevoel. Dankzij Geopietra steenstrips wordt deze mooie villa een uniek bouwwerk door de natuurlijke accenten van de Botticino en stucwerk. Het geeft een uitstraling om u tegen te zeggen. Ook de buitenhaard werd in dezelfde stijl mee doorgetrokken.

Lees meer

Realisatie buitenhaard met Scaglia

‘s Zomers of in de winter buiten zitten? Van deze buitenmuur met haard heeft Milo-Pietra weer iets bijzonders mogen maken met steenstrips Geopietra en hebben we Italië bijna letterlijk op schoot gebracht. Zet maar een stoeltje bij ….

Lees meer

Realisatie van vijverwand met Moderno

De visjes voelen zich als vissen in het water in deze vijver. Een mooie combinatie van groen, een waterpartij en Geopietra mogen we hier aanschouwen.

Lees meer

Realisatie vakantiehuisje met Scaglia

Gezellig vakantiehuisje aan de Nederlandse kust, op een steenworp van strand en zee. Even uitwaaien in de winter of lekker zonnen in de zomer. Van zodra je hier komt krijg je het heerlijke warme Zuiderse gevoel door de gedeeltelijke gevelbekleding met Geopietra steenstrips.

Lees meer

Realisatie tuinmuur met Moderno

Natuurlijk zijn we trots op onze grote werken maar ook op de meer “kleine” dingen zijn we terecht fier. Deze muur heeft een prachtige warme gloed gekregen met de Geopietra steenstrips en wordt het buiten zitten bij de haard plots een stuk aangenamer

Lees meer

Realisatie met Valdostano

Kijk, je moet echt niet op groot wild jagen om Geopietra in je huis te halen. Iedereen weet dat Mibo-Pietra vaak aan de slag gaat met grote projecten maar ook voor kleinere werken schieten we graag in de startblokken. Heel populair is een schouw, binnen- of buitenhaard. Er is altijd een Geopietra steenstrip die bij uw in -exterieur past.

Lees meer

Realisatie mix met Toce, Blumone, Cascata

Met dit project geeft Mibo-Pietra het zuiderse temperament van Geopietra weer. Deze prachtige meditarane afscheidingsmuur geeft de eigenaar rust en privacy in eigen tuin. Hier is een mooie exclusieve mix gemaakt van de steenstrips modellen Toce,Blumone en Cascata

Lees meer

Realisatie gevel accentmuur met Scaglia

Je huis een andere look en sfeer geven? Dan is de renovatie van je gevel met steenstrips Geopietra een must!

Lees meer

Realisatie met Toce in mix van kleuren

Deze moderne villa is een toonbeeld van hoe je helemaal je eigen stijl kan vinden bij Geopietra. Na het maken van een keuze in onze showroom zorgen wij voor de perfecte look. De eigentijdse gevels werden door ons, Mibo-Pietra, afgewerkt met de veelzijdige, uit de kunst zijnde steenstrips van Geopietra. Een combinatie die levenslange kwaliteit en schoonheid combineert. Hebt u een idee voor uw prachtige eigendom? Wij komen u graag tegemoet met correcte info en eerlijke prijzen. Steenstrips Geopietra model Toce in een mix van meerdere kleuren. #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #geopietra #project #luxe #villa #gevel #gevelbekleding #exterior #exterieur #natuursteenstrips #kwaliteit

Lees meer

Realisatie met Montepanel

Geopietra is er voor binnen en buiten. Deze schouw is het stralende middelpunt geworden van de woonkamer. Tijdloos mooi. Daar heb je geen klok

Lees meer

Realisatie Botticino gevel en Blumone schouw

Deze woning is in vele opzichten een fantastisch voorbeeld van hoe Mibo-Pietra van een klassieke woning een uitzonderlijke exclusieve woning kan maken. Op de verschillende foto’s kan U ontdekken welke mogelijkheden wij U kunnen bieden. Alles om van uw huis een echte thuis te maken. ...daar doen we het voor. Buitengevel en plint zijn afgewerkt met Botticino en binnen is de schouw afgewerkt met Blumone

Lees meer

Realisatie poolhouse met Moniga

Dat Mibo-Pietra van alle markten thuis is en Geopietra alle stijlen aankan bewijst deze poolhouse. Samen met de eigenaar hebben we luxe, gezelligheid en warmte kunnen combinerende Geopietra steenstrips. Deze zorgen voor de perfecte samensmelting van de hele omgeving van het zwembad en jacuzzi met de aankleding van zowel het poolhouse met binnen- en buitenhaard en de achterliggende tuinmuur met ingewerkte douche. Steenstrips Geopietra kenmerken zich door markante grillige vormen. #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #geopietra #natuursteenstrips #poolhouse #openhaard #fire #buitenhaard #tuin #tuinmuur #tuindesign #woninginspiratie #exclusief #landelijk #ambachtswerk

Lees meer

Wellness realisatie met Toce

Privé wellness ruimte afgewerkt met de handgemaakte steenstrips Geopietra. Natuurlijke charme in combinatie met de mooie houten deur. #mibopietra #showroom #zetwerk #wellness #luxe #design #steenstrips #Geopietra #natuurstenen ambachtswerk

Lees meer

Realisatie tuinkamer met Scaglia

Prachtige tuinkamer bekleedt met steenstrips Geopietra om zomer en winter in alle comfort te genieten van de tuin.

Lees meer

Realisatie livingmuur met Cascata

Deze woonkamer straalt rust, luxe en sfeer uit, niet in het minst omdat er een juiste sfeer en harmonie wordt gecreeërd door het gebruik van Geopietra steenstrips in combinatie met een houten vloer. Hij geeft deze living warmte en een juiste touch.

Lees meer

Realisatie van buitenschouw met Toce in mix van kleuren

aanSCHOUW dit mooie deel van de woning waardoor dit modern huis meteen een blikvanger wordt. U zal al wel begrepen hebben dat we het hoogste deel bewieroken. De schouw van deze woning werd door Mibo-Pietra bekleed met de prachtige Geopietra steenstrips. Model Toce in een mooie mix van meerdere kleuren

Lees meer

Gevelrealisatie met Scaglia

Het mooie moderne karakter van deze woning heeft een stijlvolle aankleding gekregen met steenstrips Geopietra. Dank voor het vertrouwen aan Aannemersbedrijf Van Agtmaal B.V.

Lees meer

Realisatie met Toce

Kijk eens, dit is wat wij een perfecte combinatie noemen: je zwembad en poolhouse laten baden in de zuiderse sferen van Geopietra zodat jij je gewoon in vakantiemodus kan blijven voelen. En heb je dan niet altijd de warme temperaturen zoals nu erbij? Dan zorgen wij dat uw buitenhaard toch 2x zo warm aanvoelt. Mibo-Pietra met Geopietra, vertrouwen en vakkennis in een juiste steenstrip voor uw en onze tevredenheid.

Lees meer

Realisatie tuinkamer met Botticino

We hebben al meerdere keren aangetoond dat Geopietra steenstrips heel veelzijdig zijn. En zowel binnen als buiten een meerwaarde kunnen betekenen voor je woning. Hier kan je zien wat een prachtig effect Geopietra steenstrips zijn in bv je tuinkamer. Het geeft een warm gevoel en karakter aan de ruimte.

Lees meer

Realisatie MIX met Blumone, Toce en Cascata

Wees welkom !!! Deze inkom met mooie voordeur heeft nu de allure gekregen van een kasteelpoort. Hier is een unieke mix, die stilaan eigen wordt aan Mibo-Pietra, gebruikt van de modellen Blumone , Toce en Cascata. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door de passie van Michel voor de steenstrips Geopietra.

Lees meer

Realisatie zwembadmuur met mix van Stino en Toce

Een muur is een muur is een muur…. En toch klopt dit niet helemaal. Je hebt buitenmuren en binnenmuren, oude muren en nieuwe muren, koude muren en geïsoleerde muren en dan heb je ….Geopietra muren. Deze klant koos voor de binnenmuur bij zijn nog af te werken zwembad met beweegbare bodem voor een mooie optie….een mix van 2 modellen. Gewoon even surfen en wij staan voor je klaar met raad en daad.

Lees meer

Realisatie schouw van mix Blumone met Cascata

Deze schouw toont aan dat Geopietra en Mibo-Pietra niet alleen voor grote werken opteren maar ook de juiste sfeer weten te brengen op een kleine oppervlakte. Wat ervoor zorgt dat het hele interieur de juiste aankleding geeft bij de bouwstijl. Mibo-Pietra koos samen met de klant geheel naar hun wens voor de Blumone en Cascata in een mix van 4 kleuren met dit prachtige resultaat. Wij gaan voor 100% tevredenheid.

Lees meer

Realisatie met kleurenmix Blumone

Een ware streling voor het oog... Deze vrijstaande villa met 2 prachtige eyecatchers. Schoorstenen zijn voorzien van Geopietra steenstrips type Blumone in een mooie mix van 4 kleuren. Blumone steenstrips zijn verkrijgbaar in 5 kleuren maar U creërert ook schitterende projecten door kleuren te mixen. Michel staat U in deze keuze graag bij met deskundig advies #mibopietra #showroom #zetwerk #leverenenplaatsen #steenstrips #natuursteen #geopietra #schoorsteen #exterieur #villa #gevelbekleding #Stone #eyecatcher #project #natural #handmade

Lees meer

Realisatie met Moniga

Een prachtige, sfeervolle, warme zwembadmuur. Deze klant gaf de opdracht aan Mibo-Pietra om voor de juiste uitstraling te zorgen in zijn mooie wellness omgeving. Met de steenstrips Geopietra zijn we daar perfect in geslaagd. Een gevoel van luxe, rust en ontspanning straalt deze ruimte uit. Na een bezoek aan onze showroom heeft de klant gekozen voor model Moniga. Prachtige steensoort die zich kenmerkt door markante, grillige vormen #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #Geopietra #Murogeopietra #wellness #zwembadmuur #wandbekleding #stenenmuur #Stone #luxe #design #oase #natuursteenstrip #interieur #passie #ambachtswerk

Lees meer

Realisatie accentmuur in kapperszaak met Moniga

Dit was de “geknipte” oplossing voor deze kapperszaak...

Lees meer

Realisatie schoorsteen met Scaglia op isolatie Strikolith

Voor deze mooie villa is de schoorsteen afgewerkt met steenstrips Geopietra, model Scaglia uitgevoerd op isolatiesysteem Strikolith. De klant vind het “Allemachtig prachtig, heel mooi” #mibopietra #showroom #zetwerk #schoorsteen “buitenschoorsteen #Geopietra #woninginspiratie #buitenleven #outdoor #exclusief #steenstrips #handmade #gevelbekleding #modern #villa #ambachtswerk

Lees meer

Realisaties met populaire Blumone

Geopietra steenstrips zijn veelzijdig toe te passen. Zowel binnen als buiten krijgt u een sfeervol resultaat. Hier enkele projecten met de favoriete Blumone #mibopietra #showroom #zetwerk #binnenmuur #buitenmuur #building #architectproducts #Stone #muurbekleding #zwembadmuur #gevelbekleding #expert #Geopietra

Lees meer

Realisatie met Scaglia

Statige gevelafwerking met steenstrips Geopietra. The best of geconstrueerde Natuursteen met wisselende vormen. #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #Geopietra #Murogeopietra #modern #exterior #interior #gevelbekleding #gevel #wooninspiratie

Lees meer

Realisatie met Scaglia voor binnenhaard

Voor de sfeervolle afwerking van deze binnenhaard is een creatie gemaakt met steenstrips Scaglia #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #geopietra #openhaard #binnenmuur #binnenkijken #haard #livingroom #wandbekleding #kachel #inspiratie #wooninspiratie

Lees meer

Realisatie met Blumone in 2 kleuren

Deze trendy, modern ogende woning heeft een natuurlijke, rustgevende uitstraling gekregen door het stucwerk perfect te combineren met steenstrips Geopietra. Zo zorgt Mibo-Pietra ervoor dat elke woning zijn eigen uitzonderlijke uitzicht heeft dat mooi in elk straatbeeld past. Steenstrips Geopietra, model Blumone in een mooie mix van 2 kleuren. #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #Geopietra #natuursteenstrips #natuursteen #modern #kubisme #uitstraling #stenenmuur #gevelinspiratie

Lees meer

Realisatie met Moderno

Tuinmuur met Moderno. Geplaatst koud op elkaar . Deze is een mengeling van de 2 steensoorten Toce en Blumone van Geopietra. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Lees meer

Realisatie met Moderno

Steenstrips Geopietra op isolatiesysteem Strikolith voor de gevelafwerking met Moderno. Langwerpige steenstrips verkrijgbaar in 6 kleuren. Te plaatsen koud op elkaar of met voeg.

Lees meer

Realisatie met Bergamo

Gevelrenovatie met steenstrips Geopietra, model Bergamo. Een steen met rechte vormen en strakke lijnen #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #natuurstenen #Stone #gevelbekleding #gevelrenovatie #buitenmuur #exterior #geopietra ambachtswerk

Lees meer

Realisatie met Blumone

Bij een gezellig haardvuur passen de unieke steenstrips van Geopietra. Model Blumone in mix van 4 kleuren

Lees meer

Realisatie met Cascata

Voor deze kubistische villa is gewerkt met steenstrips Geopietra model Cascata. Stoere brokken natuursteen die volgens een bepaald verband worden geplaatst. #mibopietra #showroom #zetwerk #kubistisch #villa #modern #inspiratie #stenenmuur #gevelbekleding #Geopietra #interieur #exterieur #steenstrips

Lees meer

Realisatie met Blumone

Voor de prachtige centrale schouw in deze ruimte is gekozen voor Blumone van Geopietra steenstrips. Al jaren een populaire steenstrip in het gamma. Hier is deze geplaatst koud op elkaar maar kan ook gekozen worden met voeg .

Lees meer

Realisatie met Graffio

Voor deze garage is een strakke look gekozen met de steenpanelen Graffio van Geopietra. Mooi contrast met de zwarte raam-en poort afwerking. #mibopietra #showroom #zetwerk #steenstrips #muren #gevelbekleding

Lees meer

Realisatie met Creativo

Hier doen we het toch voor !!! Tevreden klanten en prachtige projecten met Geopietra steenstrips. Hier is gekozen voor het type Creativo in XL formaat. Deze woning vlakbij de zee krijgt hiermee een mediterrane uitstraling. De steenstrips hebben een vlakke structuur en zijn verkrijgbaar in 2 formaten.

Lees meer

Realisatie met Toce & Stino

Ook onze favoriete tandarts Arnout in Brasschaat heeft voor zijn praktijk bij ons gekozen voor de steenstrips Geopietra. Er is een mooie mix gemaakt van de langwerpige Toce steenstrips en het robuuste karakter van de Stino steenstrips. Geopietra steenstrips geven een ideale match met stucwerk.

Lees meer

Realisaties met Alpe

Hier zijn zwembadmuren afgewerkt met steenstrips Geopietra type Alpe. Deze is een samenstelling uit meerdere soorten in verschillende formaten.

Lees meer

Realisatie met Blumone op isolatiesysteem

Prachtige villa met steenstrips Geopietra op isolatiesysteem Strikolith. Hier is gekozen voor een mooie mix van 4 kleuren Blumone. Door beperkte gewicht en geringe dikte zijn deze goed te verwerken.

Lees meer

Realisatie op Strikolith isolatiesysteem

Voor deze aan het water gelegen villa is gekozen voor Geopietra steenstrips geplaatst op isolatiesysteem Strikolith. Extra troef zijn de sockelperimaten platen, die hebben een hoge waterresistentie. In de winterperiode staat deze woning deels in het water

Lees meer

Realisatie met Moniga

Totale gevelrenovatie van een houten chaletwoning met steenstrips Geopietra op isolatiesysteem. Hier is gekozen voor model Moniga. Deze kenmerkt zich door markante grillige vormen en geeft de woning een mediterraanse look. Ook is er voor de verlichting gekozen voor het systeem Striker. Deze zijn voorzien om te verwerken met de Geopietra steenstrips.

Lees meer

Realisatie met Toce & Stino

Mooie eyecatcher aan de woning is deze schouw met @geopietra steenstrips. Hier is gekozen voor een mix van Toce en Stino.

Lees meer

Realisatie met Blumone, Toce en Cascata

Voor deze zuiderse tuinmuur is er met de handgemaakte steenstrips van Geopietra gewerkt. . Hier is gekozen voor een prachtige mix van de modellen Blumone, Toce en Cascata. Steenstrips Geopietra zijn handmatig gekleurd, vorst- en hittebestendig en kleurvast met een garantie van 50 jaar op de materialen.

Lees meer

Realisatie met Toce

Je krijgt niet alleen prachtige projecten door al eens modellen te mixen, ook door voor een kleurenmix te kiezen creëer je mooie resultaten. Zoals hier voor deze schouw waar een kleurenmix is gekozen van Toce.

Lees meer

Realisatie met Bergamo

Project in Knokke met steenstrips Geopietra voor de plint&werking.

Lees meer

Realisatie met Toce & Stino

Geef je tuinmuur een zuiderse sfeer met de Geopietra steenstrips. Hier is een mix gebruikt van de modellen Toce en Stino. Geplaatst koud op elkaar.

Lees meer

Designmuur in badkamer met Scaglia

Design muur in de badkamer met steenstrips Geopietra.

Lees meer

Realisatie met Conero

Gevelproject met steenstrips Geopietra, model Conero. Deze heeft uitzonderlijk een diep witte kleur en is zeer geliefd voor moderne projecten of lichte interieurs.

Lees meer

Realisatie met Scaglia

Ook perfect combineer met hout voor uw gevel, de steenstrips van Geopietra.

Lees meer

Realisatie met Blumone

Voor deze sfeervolle hobbyruimte in de tuin is er gekozen om de haard af te werken met Blumone steenstrips van Geopietra. Deze populaire steenstrip kenmerkt zich door langwerpige vormen en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Kan ook koud op elkaar geplaatst worden.

Lees meer

Realisatie met Graffio

Tevreden klant bij de renovatie van hun badkamer. Hier is gekozen voor de steenpanelen Graffio van Geopietra

Lees meer

Gevelrenovatie met Toce

Voor dit project in Deurle, dichtbij Sint Martens Latem is er voor de gevelbekleding gekozen voor de Toce steenstrips van Geopietra met grijze diepliggende voeg.

Lees meer

Realisatie met Botticino

Een prachtige tuinmuur in Brasschaat rondom een zwembad die deels afgewerkt is met Geopietra steenstrips. Type Botticino in een mix van 2 kleuren.

Lees meer

Realisatie met Toce

Geef een prachtige toevoeging aan je tuinkamer met Geopietra steenstrips. Hier is gekozen voor Toce in een mix van verschillende kleuren, koud op elkaar geplaatst.

Lees meer

Realisatie met Turano

In Heeze vindt u deze prachtige brievenbus afgewerkt met steenstrips Geopietra type TURANO, koud op elkaar geplaatst.

Lees meer

Realisatie met Montepanel

Leuke en originele brievenbus met steenstrips.

Lees meer

Realisatie met Moderno & Toce

Two Projects In One Street !!!!!! Net over de Nederlandse grens hebben Michel en Eddy aan 2 prachtige projecten met streenstrips Geopietra mogen werken, beiden gelegen in dezelfde straat. Voor de eerste woning is gekozen voor de afwerking schouw met type Moderno, geplaatst koud op elkaar. Zeer geliefde langwerpige steenstrip. Dit is een mix van Toce en Blumone. Bij woning 2 is gekozen voor volledige gevelbekleding met type Toce, langwerpige rechtlijnige steenstrip geplaatst zonder voeg op volledig isolatiesysteem Strikolith.

Lees meer

Realisatie met Bergamo

Voor de gevel- en plintafwerking van deze villa is gekozen voor steenstrips Geopietra.

Lees meer

Realisatie met Botticino

Voel de zomer en geef je tuinkamer een extra waarde met steenstrips Geopietra. Hier is gekozen voor Botticino in een mix van 2 kleuren.

Lees meer

Realisatie met Blumone

Blumone steenstrips van Geopietra, al jaren een favoriete en populaire steenstrip. Kenmerkend zijn de langwerpige vormen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en verschillende voegtechnieken. Ook te plaatsen koud op elkaar.

Lees meer

Realisatie met Vallese

Een prachtige wijk met uniformiteit…daar kan Geopietra de oplossing bieden. Klasse uitstraling krijg je niet alleen door de juiste steenstrips te kiezen maar ook door het absolute vakwerk van Mibo-Pietra.

Lees meer

Realisatie met Blumone in mix van 4 kleuren

Om u extra inspiratie te geven maken wij zelfs van uw kleinste kamertje iets groots. De accentmuren met lavabo, die nog moet afgewerkt worden, en een zijmuur geven aan dat Geopietra echt overal kan. Zo wordt ook deze ruimte een bron voor grootse ideeën.

Lees meer

Realisatie binnenmuur met Botticino

Je kan de steenstrips van Geopietra overal gebruiken, grote of kleine oppervlakten, buiten of binnen. Hier is de muur geplaatst om een extra zitruimte te creeëren

Lees meer

Realisatie met Contadino

We houden het even tegen het licht…. Mibo-Pietra en steenstrips Geopietra geven al je muren groot en klein een nieuw gezicht. We kunnen alleen maar besluiten, informeer naar dit steengoede duo voor binnen en buiten!

Lees meer

Realisatie brievenbus met Toce

Dit mooie tuinmuurtje met ingewerkte brievenbus is een modern voorbeeld van hoe je steenstrips kan combineren met flagstones, die hier verwerkt zijn als afdekstenen.

Lees meer

OFFERTE NODIG?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Nood aan een prijsopgave specifiek voor uw project? Aarzel niet contact met ons op te nemen of vraag ons een offerte.